Hopp til innhold

Rapport fra stevner/prøver

Rapporter fra stevner

07.10.17

4 Startende i LP fra vår avdeling på avd Hedmark sin bane. Fint vær og vi merket at høsten er på anmarsj. Bra gjennomført og fin stemning rundt ringen.

I LP1 startet Erik/ Viola og de endte på en fin 2 plass. Hun var ikke helt med denne dagen i motsetning til helgen på Eidsvoll.

I LP2 startet Vigdis/ Dory og John-Harald/ Quincy. Vigdis/ Dory hadde en god gjennomføring og fikk en fin plassering. John-Harald/ Quincy endte på en god 2 plass.

I LP3 startet Randi/ Penny og Bente/ Zeren. Randi/ Penny har hatt bedre dager, så denne dagen går over i historien. Bente/ Zeren fikk en 4 plass, og det sies at dette var Zeren sin siste LP konkurranse.

Ok dag for oss alle, men sannsynligvis ikke mer enn det :-) 

   

01.10.17

Liten rapport fra oss som drev med LP på Nschk Indre sitt stevne. Vi var egentlig 4 som skulle starte, men pga uforutsette hendelser så ble det kun Randi og John-Harald.

Hadde en liten heia gjeng rundt oss, men det hjalp lite da hundene (eller føreren) ikke helt hadde dagen. Vi gjorde så godt vi kunne, med det ble dessverre 1 null hver og da rekker vi ikke opp på pallen eller premiering.

Vi satser på at vi har skjerpet oss iløpet av uka, og starter med blanke kort på avd Hedmark sitt stevne.

Utstilling var på andre siden av der vi gikk, men vi har pt lite info om hvordan det har gått med våre der. Håper utstillingsfolket kommer sterkere på banen når det gjelder hvordan våre gjør det der ut :-)

29.09.17

Klubben har i dag gjennomført Sph1. 3 bestått og 1 ikke bestått. Gratulerer til Bente Sæther for høyeste poengsum. Kom mange å så på og det laget en fin ramme rundt arrangementet. Takk til Dommer Erik Engeland.

17.09.17

Liten rapport fra Jan Larsen på helgens begivenheter. Med noen kommentarer fra John-Harald.

Fotomontasjen viser noen av avdeling Romerikes representanter gjennom helgen. Gjermund og Usco, Erik og Viola, Randi og Penny, Susann og Katla og Jan og Fucsie.

Fredrikstad

Fux og jeg stilte i kl 2 i Fredrikstad for å sjekke lyd i konkurranse. Med Fux på lavere gear forsvant både lyden og intensiteten. Likevel ble det en 2. Premie og 3. Plass med 148,5 poeng, med en null på hinder som vi aldri har hatt problemer med. Etter omregning med korrekte koeffisienter ble poengsummen grei nok. Tabbe som avd Fredrikstad ikke kan lastes for.

Susann tok seieren i LP2.

Synd med Randi som mistet et napp i championatet, på neseprøven, noe som normalt er bankers.
Bente og Zeren hadde ikke dagen, men leverte en flott fri ved fot.

Eidsvoll

Erik og Viola vant på Eidsvoll. Og Siw Iren Garli Holton fikk sin første 1 premiering på Troy.

Danmark

Ekstra grattis til Gjermund og Usco med sølv i nordisk mesterskap i Danmark. Morten med en fin 4 plass og Eli med en 10pl. 

Om vi har glemt noen dyktige representanter fra Romerike, så gi oss beskjed :-)

02.09.17

LP konkurranse på Toten og Omegn hundeklubb.

En fin dag på Toten med passe god temperatur. Vi var 4 stykker fra klubben, egentlig 5, da Susann Sandbekkbråten også var Romerike representant. Håper hun kommer på Hiet oftere, da dette også var en meget god ekvipasje vi håper å se mere til.

Klubben hadde ingen startende i LP1 eller LP3. Vi alle startet i LP2. 11 totalt startende, og 5 av 6 schäfere fra klubben vår. Dette var morro.

Først ut var undertegnende. God start, men feilet på 2 øvelser som kostet for mye. Deretter var det Sylvi som hadde en meget god dag, og gjorde alt som hun skulle. Wenche var uheldig, da Hector savnet mamma allerede på felles sitten. Da ble resten en treningsøkt, hvor hun gjorde en liten test før resten av konkurransen. Susann hadde en knallbra fri ved fot, og veldig mange andre gode øvelser. Til slutt kom Anne og hun viste oss hva vi har å trene på. Dette var kjempe kuult å se på.

Vi fylte listene på bunn og topp, og jeg tror alle hadde en veldig fin dag. Og alle har klare formeninger om hva vi har å trene på.

Anne tok 1 plassen og Sylvi 2. Oss andre tar vi en annen dag :-)

Takk for en fin dag folkens :-)

JH

 

21.07.17

Norsk Vinner 2017 LP

Noen vinnerbilder fra pallen på Norsk Vinner 2017 i LP.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter